Naročite se na Marisol.Novice.

Spoštujemo vašo zasebnost

Marisol.Novice so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja Marsiol B2B d.o.o.

Marisol.Novice vsebujejo:
- brezplačna gradiva, ki jih pripravljajo zaposleni v podjetju Marsiol B2B d.o.o. in partnerji;
- novice s področja delovanja podjetja Marsiol B2B d.o.o. in partnerjev;
- aktualne ponudbe podjetja Marsiol B2B d.o.o. in partnerjev;
- koristne povezave, nasvete, ...

Marisol.Novice praviloma pošiljamo enkrat mesečno in nikoli večkrat kot enkrat tedensko.

Prejemnik Marisol.Novic ima pravico do preklica prejemanja Marisol.Novice kadarkoli. Navodila za odjavo od Marisol.Novic so objavljena v vsaki številki Marisol.Novic.

Elektronski naslov, na katerega Marsiol B2B d.o.o. pošilja Marisol.Novice je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Imetniku elektronskega naslova, na katerega Marsiol B2B d.o.o. pošilja Marisol.Novice pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

S prijavo na Marisol.Novice prijavitelj izrecno soglaša, da Marsiol B2B d.o.o. njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika Marisol.Novice o aktualni ponudbi podjetja Marsiol B2B d.o.o. in o ponudbi partnerjev ter posredovanje ostalih vsebin Marisol.Novic, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

Marsiol B2B d.o.o. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.